Het is een vreemde tijd, een tijd die nieuwe dingen vraagt van ondernemers. Gasten blijven plots weg, inkomsten lopen terug, hoe loopt mijn bedrijfsvoering eigenlijk door? En hoe zit dat als straks alles weer bij het oude is?
Veel vragen en weinig antwoorden, want niemand die dit eerder meegemaakt heeft.
En toch.. biedt deze periode misschien wel kansen. Kansen nu het wat rustiger is, eens goed na te denken hoe u de afgelopen maanden of jaren bezig was met uw bedrijf.
Is dit misschien juist het moment om dingen aan te passen? Dingen te vervangen waar normaal gesproken niet aan toegekomen werd? Zaken toekomstgericht maken, zodat u zodra deze situatie voorbij is, direct verder kunt. Een lange termijn visie, een plan uitwerken voor de jaren die volgen. 

Laat daar nou net onze expertise liggen.

Klanten ontzorgen, bij de hand nemen en uitleg geven in onzekere tijden. Wat is er nodig voor het moment dat alles weer gaat draaien? Waar zaten de knelpunten in uw systemen, waar moeten we nu de focus leggen? Juist nu, nu het rustiger is en er eindelijk tijd is om die uitgestelde stappen te zetten.
We hebben de afgelopen maanden diverse klanten gemigreerd naar de cloud, zij zijn nu flexibel, want zij kunnen thuiswerken nu dit gewenst is.
In de huidge situatie pakt deze keuze dus zeer goed uit, maar dat wil niet zeggen dat het voor u te laat is. Er gaat meer vraag zijn naar remote werken, ’s avonds thuis nog even een aantal dingen verwerken waar gedurende de dag niet aan toegekomen werd of wanneer u weer op reis kunt gaan, op afstand vinger aan de pols van uw bedrijf houden.

Nog enkele voorbeelden

Draadloze WiFi netwerken; diverse draadloos netwerknamen op 1 locatie, of een onvolledige dekking, met alle ongemakken van dien. Met een WiFi meting tonen we aan of uw netwerk wel goed afgestemd is op uw locatie. Daarmee stellen we een plan op, verplaatsen we bestaande componenten voor een beter resultaat, of adviseren we een nieuw systeem.
Een laatste voorbeeld, uw website; Is deze up-to-date? Kan deze een opfrisbeurt gebruiken? Is de beveiliging wel in orde, of loopt u een risico? Betaalt u een Europees bedrijf voor de hostingkosten, met bijkomende Internationale overboekingskosten? Zomaar een paar voorbeelden, die we in de praktijk voor anderen al op hebben mogen lossen.

Ons advies

Denk eens na over dit soort zaken, juist in deze tijd, dan bent u er straks helemaal klaar voor wanneer onze economie weer aantrekt, de toeristen weer komen en u waarschijnlijk geen tijd meer heeft om dit soort zaken op te pakken.
Neem contact op met ons en informeer vooral eens naar onze scherpe tarieven, we helpen u graag vooruit, zeker nu!

En dat doen we dan zonder vreemde attributen op ons hoofd, we zullen de reguliere veiligheidsvoorschriften volgen. 🙂

NEEM CONTACT OP