In onrustige en onzekere tijden is het extra belangrijk om je huis en bezittingen goed te beschermen. Om die reden zien we een verhoogde interesse in camera systemen. Recent hebben we goed gekeken wat er in de markt te verkrijgen is en hebben op basis van diverse reviews gekeken wat in dit geval het juiste advies zou zijn.
De door ons geleverde camera systemen worden aangesloten middels POE (Power over Ethernet), dat wil zeggen dat alle camera’s direct met een netwerkkabel gevoed worden en er dus geen aparte stroomaansluiting nodig is in de buurt van de camera’s. Dit maakt plaatsing natuurlijk erg flexibel.

Wat is belangrijk?

Beeldkwaliteit is uiteraard belangrijk in de keuze van een camera systeem. Hoe hoger de pixels in een camera, des te meer detail is er zichtbaar op de uiteindelijke opnamen. Maar niet zomaar elke camera is geschikt voor het gebruik op Bonaire. Vanwege het klimaat op ons mooie eiland, gaat er nog wel eens iets stuk. We hebben daarom gekozen om camera systemen aan te bieden dat camera’s bevat gemaakt van aluminium. Tevens zijn alle buitencamera’s IP66 waterproof. Hierdoor zijn ze bestand tegen de grootste regenbuien en zijn ze tevens stofproof. Temperaturen tot 55 graden celcius zijn tevens geen probleem, kortom technisch de juiste keuze. Uiteraard is het mogelijk om de camerabeelden op afstand te bekijken via een gratis App voor uw smartphone.

En de beeldkwaliteit?

Als eerder aangegeven, hoe meer megapixels hoe beter. We leveren camera’s met tot wel 8 Megapixels, dit is een resolutie van 3840×2160 pixels, ook wel 4K genoemd.
Tevens hebben deze camera’s nachtvisie, dus ook in de donkere uren zal een scherp beeld opgenomen worden.

Ook is het mogelijk om camera’s draadloos te laten werken, wel is er dan een stroompunt in de buurt van de camera nodig. Maar de techniek staat niet stil, er zijn ook al camera’s die hun stroom uit een klein zonnepaneel krijgen. Enige nadeel hiervan is dat er wel ingeleverd wordt op de resolutie die de camera kan opnemen. Ons advies richt zich daarom vooral op de bekabelde systemen, maar in bepaalde gevallen kan het nodig zijn uit te wijken naar andere oplossingen.

 

Color night vision

Sinds kort is het ook mogelijk om camera’s te plaatsen met Color Night Vision. Zo heeft u ook in de donkerste momenten van de nacht perfect kleurenbeeld zonder verlies van kwaliteit.
We hebben deze systemen al mogen installeren bij de eerste klanten op Bonaire en het resultaat is verbluffend!

Ons advies

Denk eens na over het beveiligen van uw eigendommen. Een professioneel geïnstalleerd camera systeem geeft u een veilig gevoel. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, heeft u altijd bewijs in de vorm van camerabeelden. Deze kunnen eenvoudig worden gedownload of op een USB stick gezet en als bewijs aan de politie worden overhandigd. Wij adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden.
Neem contact met ons op en we sturen u een vrijblijvende offerte toe met de globale kosten van een camera systeem. Omdat niet ieder pand hetzelfde is, komen we ook vrijblijvend langs om een goede urenschatting te maken voor de uiteindelijke installatie.

Camera systemen

WiFi netwerken

Werken in de cloud

Websites

NEEM CONTACT OP