Uw systeem is het hart van uw organisatie. In welke branche u ook werkzaam bent, geen bedrijf kan zonder een soepel werkend systeem. Met ruim 20 jaar ervaring als externe systeembeheerder voor bedrijven, hebben we bijna alle mogelijke systemen en oplossingen al eens voorbij zien komen.
We houden ervan complexe zaken simpel uit te leggen, zodat voor iedereen duidelijk is wat we nu precies aan het doen zijn, wat er gedaan moet worden om uw systeem goed te laten functioneren. Of het nu gaat om uw werkstations of laptops, VOIP telefoontoestellen, printers, scanners, switches, camerasystemen of WiFi netwerken. Zodra er een storing is, hindert dit u in uw werk. Het is onze drive om dit alles goed te laten functioneren en storingen tot een minimum te beperken.

Regulier beheer

Voor de klanten waarbij we systeembeheer doen, komen we graag op reguliere basis langs. Onze helpdesk kan (veelal op afstand) urgente storingen verhelpen, maar tijdens een gepland bezoek werken we dan alle minder urgente punten af. U zorgt simpelweg voor een to-do list en we zorgen dat alle kleine pijnpuntjes in uw systeem verholpen worden. Vaak werkt het ook prettig voor uw medewerkers dat er regelmatig een techneut op lokatie is voor het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van tips voor efficienter werken. Maar we denken ook graag mee, kijken waar de verbeterpunten liggen in uw systemen en netwerk en komen met een passende oplossing. Op basis van onze ervaring weten we namelijk wat werkt, en vooral wat niet werkt. Zo doet u altijd de juiste investeringen, voor nu en de lange termijn.

Server lokaal of toch werken in de cloud?

Heeft u een eigen server, dan beheren we die graag. Maar gezien de recente ontwikkelingen is remote werken ook een steeds belangrijker item. We kunnen u dus ook begeleiden in het migreren van uw mogelijk verouderde server naar een oplossing in de cloud. Als Microsoft Cloud Partner kunnen we namelijk een scherpe prijs aanbieden voor het werken met Office 365. Dit in combinatie met een Exchange Online mailserver, gedeelde data met OneDrive for Business en al uw data afgeschermd voor unieke gebruikers ingedeeld in groepen, maakt dat we een zeer flexibele omgeving kunnen bouwen voor u. Waarbij het niet meer uitmaakt of u werkt vanaf kantoor, vanaf huis en (zodra het weer toegestaan is) een werkplek buiten het eiland.

 

Nieuw netwerk?

Ook als u een compleet nieuw netwerk aangelegd wilt hebben, kunnen wij u hierbij helpen. Recent hebben we nieuwe netwerken mogen opleveren bij een aantal hotels en appartementencomplexen op Bonaire. Netwerkswitches, het leggen van de netwerkbekabeling, aansluiten van WiFi punten en camerasystemen, alles dat op dat gebied gevraagd wordt voeren we voor u uit.

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw netwerk of plannen voor het aanleggen van een nieuw netwerk?
Neem eens contact op met Highway ICT Bonaire en we vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.
En zo helpen we Bonaire vooruit!

Camera systemen

WiFi netwerken

Werken in de cloud

Websites

NEEM CONTACT OP