Heeft uw bedrijf of stichting behoefte aan een nieuwe website, dan kunnen we u hiermee helpen. Al jaren bouwen we websites op basis van WordPress. Met een zorgvuldig gekozen set aan themes en plugins bouwen we hiermee voor u een strakke, overzichtelijke en snelle website. Nieuwe domeinnamen kunnen we voor u registreren en we hebben zelf hosting mogelijkheden in Amsterdam of Miami, maar kunnen ook uw eigen reeds bestaande webhosting gebruiken.
Of het nu gaat om bedrijfspresentatie, woningaanbod, autoverhuur of eventueel een eigen online shop, we hebben er ervaring mee. Tevens onderhouden we voor u uw website, zorgen dat de WordPress omgeving, gebruikte theme als ook alle gebruikte plugins netjes up-to-date zijn.
Heeft u daar geen omkijken meer naar. Het ontwikkelijk van een nieuwe website hoeft helemaal niet duur te zijn, neem contact op met uw wensen en we maken graag een scherpe offerte voor u. Zie hieronder ook een greep uit de door ons ontwikkelde websites.

DWG Bouw Bonaire

Voor dit nieuwe bouwbedrijf mochten we de website bouwen. Met het op Bonaire gevestigde ontwerpbureau Deviate Design hebben we een zeer strakke website weten te bouwen. De browserversie heeft beeldvullende slides die mooi doorlopen wanneer er gescrold wordt. Ook staan hun vacatures hier overzichtelijk weergegeven en hiermee is direct solliciteren mogelijk. We zijn (net als DWG Bouw) zeer content met het resultaat.
Kijk hier maar eens!

Harbourtown Real Estate

Voor Harbourtown Real Estate ontwikkelden we een compleet nieuwe verkoop en verhuur website in hun nieuwe huisstijl. Dit op basis van de theme waarmee we al onze websites bouwen, gecombineerd met een set plugins voor het weergeven van alle objecten. Het resultaat is een overzichtelijke site waarin veel maatwerk verwerkt is na divers contact met de medewerkers van Harbourtown. Dit heeft geresulteert in een website waar iedereen zeer content mee is.
Kijk zelf maar eens!

BlouBlou Rent Bonaire

Voor nieuw startende elektrische scooter verhuur BlouBlou mochten we hun nieuwe website verzorgen. Samen met hun eigen designer hebben we vervolgens na wat overleg het ontwerp opgebouwd middels onze eigen theme. Het resultaat is een zeer mooie website, gekoppeld aan de online boekingsmodule van het op Bonaire gevestigde Caribious.
Kijk hier maar eens!

Drumi Dushi Bonaire

Goed slapen is belangrijk, is het motto van Drumi Dushi. We werden benaderd om te helpen bij het ontwikkelijk van een website die zij zelf gemakkelijk konden bijhouden. We hebben dus een overzichtelijke website ontwikkeld, op basis van hun eigen kleuren. Drumi Dushi houdt zelf de inhoud van de website bij, waar wij al hun updates verzorgen. Contact door bezoekers is eenvoudig te leggen via Whatsapp knop, of een contactformulier dat pas zichtbaar wordt als het uitgeklapt wordt.
Kijk zelf maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Fundashion Krusada

Stichting Krusada had een eigen website op basis van Squarespace, maar door beperkte kennis was deze nooit helemaal af. We zijn met hen aan de slag gegaan en hebben hun strategie, missie en afdelingen overzichtelijk op de nieuwe website geplaatst. Tevens worden er regelmatig hun vacatures geplaatst.
Kijk hier maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Libertad CarRental

Aangezien de eigenaar graag al zijn websites bij 1 partij had ondergebracht kregen we het beheer voor de website van Libertad ook in onze portefuille. Na verhuizing van de website naar onze hosting, bleek deze technisch zeer verouderd te zijn, de gebruikte plugins werden niet meer ondersteund. We zijn vervolgens aan de slag gegaan met het opnieuw opbouwen van de website met onze eigen theme en plugins. Het resultaat is een frisse website die weer bijgehouden wordt met alle beschikbare updates.
Kijk zelf maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Study Choice Caribbean

Waar de fysieke studie en beroepenbeurs niet meer mogelijk was ten tijde van Covid, kregen we het verzoek of we een online versie konden maken. Voor Study Choice Caribbean ontwikkelden we een website waarop universiteiten en hogescholen van over de hele wereld online presentaties konden geven die studenten in het Caribisch gebied helpt bij het maken van hun studiekeuze. Volledig draaiend op Bluejeans software, geintegreerd in de website. Het is zelfs mogelijk om opnamen terug te kijken. Een uitdagend project waar we uiteraard trots op zijn.
Kijk hier maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Oasis Bureau

Voor dit boekhoudkundig bureau maakten we een volledig nieuwe website. De klant leverde zelf teksten aan in het Papiamentu, waardoor de website in 3 talen beschikbaar is. Al hun diensten staan duidelijk weergegeven. Wederom een contactformulier toegevoegd en eenvoudig contact opnemen via een Whatsapp knop.
Kijk zelf maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Carib Support

Een volledig nieuwe website op basis van de kleurstelling van hun visitekaartje. Ook voor deze onderneming mochten we een website ontwikkelen, wederom ontwikkelt met onze gebruikte theme, al hun diensten overzichtelijk weergegeven. Ook de reviews van hun klanten duidelijk weergegeven en ook de veelgebruikte contactopties weer toegepast.
Kijk hier maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Van der Ree Dakbedekking

De eigenaren van van der Ree dakbedekking zochten ook naar de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een website. Deze hebben we mogen maken voor ze en hosten wij op onze eigen servers. Ook weer netjes up to date gehouden met onze update tools. Tevens staat er nog een shop in de stijgers, waarmee zij al hun gebruikte materialen ook kunnen verkopen aan consumenten en bedrijven.
Kijk zelf maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada

Tiepies Mies Podcast

Voor de podcast die ik samen met mijn dochter heb in de stijl van het oude TV programma ‘Praatjesmakers’ maakten we ook een website. Hierop is het mogelijk embedded afleveringen direct af te spelen, maar zijn ook links te vinden naar diverse streaming platformen waarop de podcast te beluisteren is.
Kijk hier maar eens!

Highway ICT Fundashion Krusada
Highway ICT Fundashion Krusada

Ontwikkeling, beheer en onderhoud

Dit is slechts een kleine greep uit de websites die we hebben mogen ontwikkelen.

Daarnaast onderhouden we ook reeds bestaande websites, al dan niet gehost op onze eigen hostingservers.

Tevens zorgen we ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk functioneert. Een goede website laadt binnen 3 seconden, zoals u ziet behalen we prima scores met onze hosting en optimalisatie.

Highway ICT Fundashion Krusada

En dat dit ook kan tegen een scherp tarief, ziet u wanneer we voor u een offerte mogen maken.

Neem daarom eens contact op, dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wij hosten onze websites bij

 

Camera systemen

WiFi netwerken

Werken in de cloud

Websites

NEEM CONTACT OP